Hae
Moduulit

RSS-syötteet

Feed tarkoittaa syötettä ja RSS tulee sanoista “Rich Site Summary”

RSS -syötteet on erittäin kätevä moduuli käytettäväksi esimerkiksi uutisten näyttämiseen kotisivuillasi. 

Tämän moduulin avulla saat jatkuvasti päivitettyä materiaalia (bloggaajien päivitykset, säätiedot tai maailmanlaajuiset uutiset tms) kotisivuillesi automaattisesti.

  Yle Uutiset 

  Esimerkkifiidissä näkyvä Yle Uutisten tuoreimmat uutiset RSS-fiidinä

  Yle uutiset

  Jussi Halla-aho jättää PS:n puheenjohtajan tehtävät – Työmies Putkonen: "En avaa tätä enempää, koska alan pillittää"

  Monday, June 21, 2021

  Halla-aho kertoi asiasta maanantain PS:n verkkolähetyksessä. Halla-aho ei asetu elokuun puoluekokouksessa Seinäjoella ehdolle puheenjohtajavaaleissa.

  Suomessa 46 ihmistä on saanut vakavan allergisen reaktion koronavirusrokotteesta – riskiryhmään kuuluva Iida Pappinen kertoo, miltä siedätyshoidossa saatu anafylaksia tuntuu

  Sunday, June 20, 2021

  Fimea on saanut 15. kesäkuuta mennessä 46 ilmoitusta vakavasta anafylaktisesta reaktiosta koronarokotuksessa. Määrä on pieni suhteessa rokotettuihin. Jos vakavia allergisia reaktioita on ilmennyt aiemmin, koronarokotuksen jälkeen oireita seurataan tavallista pidempään.

  Kerttu Kotakorpi: Miten tämän lukisi joku joka ei ole tästä kiinnostunut

  Monday, June 21, 2021

  On vaarallista, jos ajaudumme poteroihin ilmastonmuutoskeskustelussa, kirjoittaa Kotakorpi blogissaan.

  Kiinnostaisiko 150 neliön talo puutarhalla Helsingistä hintaan 500 euroa kuukaudessa? Venla Vanakoski, 26, löysi kodin puutaloidyllin keskeltä

  Monday, June 21, 2021

  Pääkaupunkiseudun yksiöistä joutuu maksamaan keskimäärin yli 800 euroa kuukaudessa. Osa opiskelijoista valitsee kommuuni- tai yhteisöasumisen, missä tilaa on monikertaisesti ja korona-ajan yksinäisyys ei vaikuta.

  MOT selvitti: SPR:n piirit takoivat turvapaikanhaun ruuhkavuosina 24 miljoonan voitot

  Monday, June 21, 2021

  SPR on sijoittanut ison osan turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnalla saamistaan miljoonavoitoista, mutta niillä myös paikataan koronan aiheuttamia aukkoja taloudessa. Punainen Risti on viime vuosina ollut ylivoimaisesti suurin turvapaikanhakijoiden vastaanottopalvelujen tarjoaja.

  Naisten uikkarimuoti korostaa pakaroita ja se herättää närää – tutkija: "Nuoret naiset kantavat yhä harteillaan koko yhteisön mainetta"

  Saturday, June 19, 2021

  Hellesää herättää joka vuosi keskustelun säädyllisen pukeutumisen rajoista. Tutkijan mukaan etenkin nuorten naisten pukeutumista arvostellaan herkästi. Keskusteluilmapiiri on kuitenkin muuttumassa.
  Edellinen: 
  Ravintolamenu
  Seuraava
  Sivukartta