Hae
Moduulit

RSS-syötteet

Feed tarkoittaa syötettä ja RSS tulee sanoista “Rich Site Summary”

RSS -syötteet on erittäin kätevä moduuli käytettäväksi esimerkiksi uutisten näyttämiseen kotisivuillasi. 

Tämän moduulin avulla saat jatkuvasti päivitettyä materiaalia (bloggaajien päivitykset, säätiedot tai maailmanlaajuiset uutiset tms) kotisivuillesi automaattisesti.

  Yle Uutiset 

  Esimerkkifiidissä näkyvä Yle Uutisten tuoreimmat uutiset RSS-fiidinä

  Yle uutiset

  7-vuotiasta Vili-poikaa ei tarvitse enää sitoa – lääkärin vaatimus toi down-lapselle oman kuljettajan ja lyhensi matka-aikaa kouluun yli tunnilla

  Thursday, September 23, 2021

  7-vuotiaan Vilin koulumatka kesti aiemmin 1,5 tuntia, jonka hän joutui istumaan magneettiliiviin sidottuna. Nyt kyytiongelma on ratkennut onnellisesti.

  Viranomaiset eivät saaneet metsässä vuosia toiminutta "Telebaaria" kuriin – nyt sen asiakkaille halutaan perustaa virallinen olohuone

  Wednesday, September 22, 2021

  Kouvolan Eskolanmäessä sijaitseva metsikkö on vuosikaudet kerännyt porukkaa juomaan alkoholia. Kaupunki on yrittänyt jo pitkään saada niin sanotun Telebaarin loppumaan.

  THL ei suosittele kolmatta annosta alle 30-vuotiaille miehille, jätevesiseuranta mukaan mittaristoon

  Thursday, September 23, 2021

  Epidemia supistuu, mutta rokottamattomia on yhä 800 000. Tavoite 80 prosentin rokotuskattavuudesta ja rajoitusten poistosta lokakuun lopussa on kuitenkin yhä voimassa.

  "Sellainen kirja pitäisi polttaa" – Paljastuskirja sekoitti Suomen politiikan 40 vuotta sitten, eikä päättäjien asema enää palautunut entiselleen

  Thursday, September 23, 2021

  Tamminiemen pesänjakajat -kirja puki Suomen päättäjistä sanoiksi asioita, joita ei sanottu ääneen mutta joita aavisteltiin. Tuore Pesänlikaajat-dokumentti perkaa lennokkaasti sen, miksi kirja oli poliittinen skandaali 40 vuotta sitten.

  Ilmastopaneeli kehottaa Suomea varautumaan sademäärän merkittävään kasvuun ja vakavien tuhotulvien riskiin – "On keskitytty liikaa siihen, lämpeneekö"

  Wednesday, September 22, 2021

  Tutkimusprofessori Hilppa Gregowin mukaan Saksan viime kesän tuhotulvien vesimäärät olivat vasta alkua sille, mikä Suomessakin on edessä. Ilmastopaneeli listaa paikkakunnat, joilla tulvariski on Suomessa suurin.
  Edellinen: 
  Ravintolamenu
  Seuraava
  Sivukartta